Nieuwsbrief | April 2011


Welkom bij onze nieuwsbrief!

Het doet ons veel plezier u te kunnen melden dat we goede voortgang boeken bij de ontwikkeling van Plan Weerdenburg in Werkhoven. Het ruim opgezette plan omvat 15 woningen waarvan 3 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-n kap woningen, 3 vrijstaand geschakelde woningen en 4 rijwoningen.

De ideen die zijn voortgekomen uit gesprekken met de meedenkgroep van bewoners uit Werkhoven zijn door Stedebouwkundig bureau Derks uitgewerkt in een stedebouwkundigplan en beeldkwaliteitsplan. De woningen met een dorps-landelijke uitstraling zullen worden ontworpen door Architectenbureau van den Berg uit Houten. Momenteel doorlopen wij de gemeentelijke procedures.

Start verkoop
Zoals de planning er nu uitziet denken wij eind 2011 in verkoop te kunnen gaan. Wij zullen u informeren over de definitieve datum zodra deze bekend is.

Inschrijving WoningNet
De toewijzing van de koopwoningen vindt plaats volgens de regels van de gemeente Bunnik en wordt uitgevoerd door WoningNet. Om in aanmerking te komen voor een toewijzing dient u als woningzoekende ingeschreven te staan in de regio Utrecht. Staat u nog niet ingeschreven, dan kunt u dat doen via www.woningnet.nl.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!Met vriendelijke groet,

www.planweerdenburg.nl
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.